Ons Team

Tine Pairon

Apotheker-Titularis

Eline Wyns

Adjunct-Apotheker

Apotheek De Arend, Open en Enthousiast Team

Apotheek De Arend in Deurne is een team van enthousiaste en bekwame  apothekers. De persoonlijke band met onze klanten is voor ons essentieel. Vanuit die vertrouwensrelatie kunnen we uw gezondheidssituatie beter beoordelen en advies op maat geven. We begeleiden u met openheid en vriendelijkheid naar een goede gezondheid of ondersteuning van uw levenskwaliteit.

Voor een betere levenskwaliteit bieden we u een ruim gamma aan cosmetica en verzorgingsproducten aan. Voor baby en moeder hebben we eveneens een uitgebreide keuze. Natuurlijke producten en voedingssupplementen zijn een goede aanvulling voor een evenwichtige gezondheid. Hier kunnen we u ook in begeleiden.

 

Online Apotheek

Via onze website kan u uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. U kan ook de BEP-code ingeven die op uw voorschrift staat. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit meer dan 37.000 producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u naar uw reservatie per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.

Kijk ook naar onze instructievideo’s voor een goed gebruik van puffers, zelftesten, etc…